DOBĚHNEME,DOSKÁKEJME A DOHÁZEJME DO HELSINEK!

06.03.2012 14:56

Korespondenční soutěž projektu ATLETIKA PRO DĚTI

aneb podpořme atlety na cestě na Mistrovství Evropy (ME) a poté ještě dál – až na letošní sportovní vrchol!!

Soutěž je určena pro malé atlety z přípravek (5-11 let), kteří se pod vedením svých trenérů budou snažit virtuálně překonat 1920 km tj. vzdálenost z České republiky do hlavního města Finska – Helsinek.

Termín soutěže: 1. března – 31. května 2012 - už jsme PŘIHLÁŠENÉÉÉÉ :)

Organizace:

musím evidovat počet „naběhaných, naskákaných a naházených“ kilometrů při každém tréninku . V okamžiku, kdy dosáhneme příslušného počtu kilometrů, odešlu výsledek na Český atletický svaz. Protože jsme skupina složená z nejmladších atletů, a kdybychom nedosáhli do 31. května požadovaných kilometrů, můžeme zbytek cesty dojet busem nebo doplout lodí tj. připsat si příslušný počet kilometrů. Prostě se musíme dostat do Helsinek!

Odměna:

Každý oddíl/skupina, který dosáhl cíle - Helsinek obdrží obratem poštou velký certifikát o svém úspěchu podepsaný šéftrenérem atletické reprezentace Tomášem Dvořákem. Zároveň jim bude přidělen patron tj. atletický reprezentant, potencionální účastník ME a snad i následné vrcholné soutěže letošního roku v Londýně. Tohoto atleta/atletku může přípravka podporovat v jeho přípravě na soutěže podpůrnými emaily, obrázky apod. Věříme, že spolupráce bude fungovat i opačně a atlet/atletka napíše své přípravce

 

Rodiče:

podpořte své děti v soutěži :), musí být 100% docházka, můžeme zasílat foto, obrázky - prostě nápady z cesty.Tatínkové podívejte se kudy poběžíme, poskáčeme... projděte s dětmi trasu.Pište co vás napadne. Já myslím, že bychom měli udělat společné foto s názvem soutěže.

       Zkusme to!   Vítězem je každý!

TĚŠÍM SE NA SPOLUPRÁCI :)

Erika

9.3. rodiče - myslím,že km můžeme počít už z domova :), kolik km to máte na trénink ? změřte :), myslím, že můžete započítat třeba individuální trénink? co vy na to?, nevytáhnete děti i mimo úterý :)